Izaberite Vama najbližu lokaciju za dostavu

Miramarska 23

Lobby Eurocentar
T: 01 7899 442

Oreškovićeva 6H/1

Lobby restoran Otok, Novi Zagreb
T: 01 5801 010, M: 091 3865 570

Buzin

Lobby BUZin restoran
T: 01 6674 388, 01 55 59 538

Ime i prezime*
E-mail*
Telefon*
Poruka*

lobby catering

Vrhunski, profesionalan i prilagodljiv. Baš kako Vama odgovara.

Food & mood ukusni zalogaji povezuju ljude i stvaraju pozitivnu, prijateljsku atmosferu. U zavodljivim okusima Lobby delicija možete uživati i u vašem prostoru.

Iskusni Lobby catering tim kreirat će ponudu u skladu s vašim potrebama. Od intimne proslave do kongresa sa stotinama uzvanika. Od jednostavnog obroka u pauzi predavanja do raskošnog svadbenog banketa. U otmjenom salonu, vašem uredu, trgovini ili na otvorenom prostoru.

Svakom klijentu, događaju i uzvaniku pristupamo individualno. Prateći trendove u kulinarstvu i vodeći brigu o svakom detalju, jelovnik, prezentaciju i način posluživanja prilagođavamo vašim zamislima. Za koji god se meni odlučite – klasični, domaći, internacionalni ili tematski, budite sigurni da će biti spravljen od najfinijih svježih namirnica. Baš kako vaši gosti i zaslužuju.

Neka vaši uzvanici i poslovni partneri pamte vaš događaj po uspješno odrađenom poslu uz finu hranu. A vi po jednostavnoj organizaciji i profesionalnim suradnicima. Brigu oko hrane prepustite profesionalcima, a vi se fokusirajte na ono bitno – budite dobar domaćin i uživajte zajedno s Vašim gostima.

POŠALJITE NAM UPIT